woensdag 4 maart 2015

Fluo-actie

 
 
 Beloningen Helm Op Fluo Top 
Misverstanden vermijden 
 
 

Eén kaart, meerdere beloningen

Omdat we de laatste dagen een aantal vragen binnenkregen van scholen en ouders, willen we graag nog enkele zaken extra verduidelijken rond de beloningen die leerlingen kunnen verdienen in het kader van Helm Op Fluo Top. Dit om misverstanden te voorkomen.

  1. Met één spaarkaart kan je verschillende beloningen verzilveren. Ze verlenen toegang tot de Olmense Zoo, Circus Bruul én Bobbejaanland. Het is wel belangrijk dat je eindigt in Bobbejaanland, want daar worden de kaarten ingehouden. In Circus Bruul en de Olmense Zoo worden ze afgestempeld.
  2. De spaarkaarten zijn niet bedoeld voor klasuitstappen. Het is de bedoeling dat leerlingen ze individueel verzilveren.
  3. Door het ongeziene en onvoorziene succes van Helm Op Fluo Top, zijn de gadgets van Profile, zelfs na een verdubbeling van het oorspronkelijke aantal, in bijna alle verdeelpunten uitgeput.
  4. Een volle spaarkaart geeft recht op gratis toegang tot de Olmense Zoo en Bobbejaanland mits begeleiding van een betalende volwassene per spaarkaart (en dus per gratis leerling).
Helm Op Fluo Top is een proefproject waaruit we lessen zullen trekken. Volgend jaar zullen we de communicatie over de beloningen zeker nog explicieter maken. 
 
 
Inschrijvingen 2015-2016 lopen als een trein 
 
 

Wacht niet te lang!

Sinds een kleine week kan je inschrijven voor de nieuwe editie van Helm Op Fluo Top. Dit keer kunnen scholen in heel Vlaanderen intekenen, dus zorg ervoor dat je er snel genoeg bij bent! Ook volgend jaar voorzien we weer leuke beloningen voor de actie. Die maken we binnen enkele weken bekend.

  
 
 
  VSV 
VSV
Stationsstraat 110 - 2800 Mechelen
015 44 65 50
www.vsv.be
 
Contacteer onsTwitterFacebookLinkedIn
 
 powered by
Addemar
Uitschrijven - Profiel update - privacy policy 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten